Sezer Zhivkov är Certifierad Kost och Träningskonsult som har förbättrat sina kunders liv i många år. Med sin grundliga, samt breda fitness-expertis, tillsammans med en stor erfarenhet inom träning och näring, har han åstadkommit och fått utbildningscertifikat vad gäller sport, näring och vetenskap. Sezer skapar verkligen ett anpassat och effektivt träning och näringsprogram, som kommer att förändra ditt liv.

Coach, pedagog och 100% motivator; Sezer är din största hälsokälla. Du får också en hälsosam dos av humor och härliga skämt, för att hålla dig motiverad och underhållen medan han på ett smidigt sätt driver dig igenom, och tar dig upp på nya nivåer.

Sezers arbete och erfarenhet hjälpte honom att förstå hur specifika kombinationer av näring och motion kan hjälpa andra att uppnå det utseende de vill ha—från att naturligt gå ner i vikt, till att få rena, rippade muskler.

Han skapar en unik personlig koppling till sina kunder och adresserar de behov som finns när det kommer till hälsa och välbefinnande. Han är inspirerad att hjälpa människor att uppnå optimal hälsa med livsstilslösningar som är effektiva i den verkliga världen.

Med sitt positiva och praktiska tillvägagångssätt hjälper Sezer sina kunder att uppnå sina hälso- och träningsmål på ett sätt som är effektivt, roligt och hållbart för att säkerställa långsiktig framgång för varje individ. Sezer har en kärlek och passion för att förmedla sin kunskap till andra.

Sezer bor i Varberg, Halland. Han äger och driver en PT anläggning där han utövar sin passion för personlig träning, kostrådgivning och hälsokonsultation.

Är du redo att bli starkare & känna dig mer levande?

SEZER ZHIVKOV

CERTIFIERAD KOST OCH TRÄNINGSKONSULT

Boråsgatan 6, 432 45

Varberg, Sverige

Tel: +46737018321

info@ptcaesar.com

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
GET IN TOUCH